چیز کیک سیب
مواد لازم:
خرده کیک شکلاتی | ۲۵۰ گرم |
کره ذوب شده | ۵۰ گرم |
شکر قهوه ای | ۲ قاشق سوپ خوری |
دارچین | ۱ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم رویه:
ژلاتین | ۲ قاشق سوپ خوری |
آب سرد | یک سوم پیمانه |
آب سیب | ۴۰۰ میلی لیتر |
شکر | یک دوم پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
پنیر خامه ای | ۲۴۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
جوز | یک دوم قاشق چای خوری |
خامه قنادی | یک پیمانه |
مواد لازم رویه:
گردو خرد شده | ۷۰ گرم |
کره | ۲ قاشق سوپ خوری |
سس سیب | یک پیمانه |
شکر قهوه ای | ۷۰ گرم |
دارچین | یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب گرد ۲۳ سانتی را چرب کنید. خرده کیک، کره ذوب شده، شکر قهوه ای و دارچین را مخلوط کرده و کف قالب پرس کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده تا کاملا خنک شود.
طرز تهیه رویه کیک:
ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود. آب سیب، شکر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا زرده ها پخته و مایع کمی غلیظ شود و به دمای ۸۵ درجه سانتی گراد برسد. سپس از روی حرارت برداشته و داخل آب سرد فرو کنید تا دمای آن به سرعت کاهش یابد. پنیر خامه ای، دارچین و جوز را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. سپس ژلاتین رقیق شده و مخلوط تخم مرغ را اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا خامه را فرم داده و با مواد مخلوط کنید و داخل قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس کیک را با رویه پوشش دهید.
طرز تهیه رویه کیک:
گردو با ۲ قاشق سوپ خوری کره را مخلوط کرده و روی حرارت ۲ دقیقه تفت دهید. شکر قهوه ای و دارچین را اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید. سس سیب را اضافه و خوب مخلوط کنید.
رویه برای چیز کیک آماده است می توانید آن را به صورت کامل روی چیز کیک پهن کنید و یا به صورت قاشقی استفاده کنید و روی هر برش قرار دهید.
سلام
خیلی خوب بود