معرفی بستنی زمستانی، دسری دلچسب برای فصل سرما
یکی از خوراکی هایی که با ذائقه افراد در سنین مختلف سازگاری دارد و توانسته طرفداران زیادی را به خود اختصاص دهد، بستنی زمستانی است. از ویژگی های بارز این محصول پرفروش می توان به تولید آن در انواع مختلف و با مزه های گوناگون اشاره نمود که افراد قادرند هر کدام را متناسب با سلیقه خود انتخاب و از خوردن آن لذت ببرند. بستنی زمستانی برخلاف دیگر بستنی ها که یخی و خیلی سرد هستند، با دمایی متعادل، بافتی نرم و طعمی بی نظیر تولید می گردد. این امر باعث شده تا همه افراد با خیالی آسوده و بدون ایجاد گلو درد و سرماخوردگی در هوای سرد زمستان آن را میل کنند. با توجه به نام این محصول باید گفت که خرید و فروش آن تنها در فصل زمستان صورت نمی گیرد، بلکه افراد زیادی در فصول مختلف سال از آن به عنوان دسر یا میان وعده مقوی استفاده می کنند و از طعم و فواید بی نظیر آن لذت می برند.
طرز تهیه بستنی زمستانی
بستنی زمستانی را هم می توانید از فروشگاه ها به صورت تولید کارخانه ای تهیه کنید و هم با تهیه مواد مورد نیاز آن، یک بستنی خوشمزه درست کنید. در ادامه به شرح مواد مورد نیاز و طرز تهیه این خوراکی می پردازیم.
- مواد مورد نیاز
- پودر قند: یک دوم پیمانه
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین: یک قاشق چای خوری
- سفیده تخم مرغ: دو عدد
- نان میکادو: یک ورق
- گلاب: یک قاشق غذاخوری
- سرکه: یک دوم قاشق چای خوری
- شکلات تخته ای: ۱۰۰ گرم
- روغن مایع: چهار قاشق غذا خوری
طرز تهیه
- ابتدا نان میکادو را با یک قالب گرد و کوچک به چند تکه تقسیم و کنار می گذاریم. همچنین پودر ژلاتین را نیز در گلاب حل کرده و کنار دست قرار می دهیم.
- سفیده تخم مرغ را از زرده آن جدا کرده و درون کاسه ای بزرگ می ریزیم و هم می زنیم تا به شکل کف درآید، به گونه ای که وقتی ظرف را کج می کنیم، تکان نخورد.
- در این مرحله پودر قند و وانیل را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پودر قند کاملا حل شود. برای اینکه پودر قند سریع تر و بهتر حل شود، می توانید یک قابلمه پر از آب جوش را زیر کاسه حاوی سفیده تخم مرغ قرار دهید.
- حال پودر ژلاتینی را که در ابتدای کار در گلاب حل کرده بودیم و همچنین سرکه و روغن را به ترکیب سفیده تخم مرغ و پودر قند اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
- سپس ترکیب به دست آمده را به وسیله قیف، خیلی آرام روی نان های قالب زده می ریزیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شوند.
- در فاصله ای که مواد را در یخچال قرار دادیم، شکلات های تخته ای را به روش بن ماری ذوب می کنیم و روی مواد داخل یخچال می ریزیم. پس از سفت شدن شکلات، بستنی زمستانی خوش طعم و سالم آماده سرو خواهد بود.
فواید بستنی زمستانی چیست؟
همانطور که می دانید خوردن خوراکی های بسیار سرد برای بدن مضر است. پس با اجتناب از آنها به خصوص در فصل سرد سال، در واقع یک قدم برای سلامتی خود و عزیزان خود برداشته اید. در ادامه به چند مورد از فواید بستنی زمستانی اشاره می کنیم.
- جلوگیری از آنفولانزا و سرماخوردگی: برخلاف ذهنیت افراد از اسم بستنی و سرد بودن آن، بستنی زمستانی دمایی متعادل و متناسب دارد. با خوردن بستنی زمستانی می توان بدون ابتلا به گلودرد، سردرد، عفونت گلو، دل درد و … در فصل زمستان، هوس خود را نسبت به بستنی برطرف کرد.
- نگهداری آسان بستنی زمستانی: نگهداری از این محصول در هر دمایی امکان پذیر است و مانند دیگر بستنی ها تغییر شکل نمی دهد و افراد می توانند به آسانی آن را در کیف خود حمل کنند و در مواقع گرسنگی آن را میل و ضعف خود را برطرف نمایند.
- افزایش انرژی: با خوردن بستنی زمستانی در فصل پاییز و زمستان می توانید در عین کم کالری بودن آن، انرژی لازم برای انجام فعالیت های روزانه خود دریافت کنید.
- جلوگیری از استرس: بستنی زمستانی با تاثیر مثبت روی مغز، سبب بهبود عملکرد آن شده و در نتیجه فرد کمتر دچار استرس و اضطراب خواهد شد.
قیمت بستنی به چه عواملی بستگی دارد؟
قیمت گذاری هر محصولی به قیمت مواد استفاده شده، بسته بندی، وزن کالا، محل و زمان عرضه آن و … بستگی دارد که بستنی زمستانی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
بدیهی است که قیمت بستنی زمستانی در فصل زمستان بیشتر از تابستان است، زیرا میزان تقاضا در این زمان بیشتر خواهد بود و در صورت کمبود محصول دچار رشد قیمت می شود. نوع مواد و مغزیجات استفاده شده در تولید بستنی زمستانی نیز، بر قیمت آن تاثیر مستقیم دارد. همچنین از دیگر عوامل موثر براین موضوع، مکان عرضه بستنی است، به طوری که فروش آن در یک کافه بالا شهر گرانتر از یک فروشگاه معمولی خواهد بود.
شرکت بستنی ظفر به عنوان تولید کننده و صادر کننده انواع بستنی زمستانی، بالغ بر ۴۰ سال است که در این زمینه فعالیت دارد. محصولات این شرکت به کشورهایی مانند عراق، کویت، پاکستان، ارمنستان، قطر، عمان و … صادر می گردد.