مواد لازم:
آرد | ۷۵ گرم |
پودر کاکائو | ۴۵ گرم |
آرد سمولینا | ۷۵ گرم |
شکر | ۵۰ گرم |
کره نرم | ۱۱۵ گرم |
مواد لازم میانی | |
پنیر خامه ای | ۲۲۵ گرم |
ماست | ۱۲۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۷۵ گرم |
پوست لیموی رنده شده | ۱ قاشق چای خوری |
شکلات چیپسی | ۴۵ گرم |
کشمش | ۷۵ گرم |
مواد لازم رویه | |
شکلات | ۷۵ گرم |
عسل | ۲ قاشق سوپ خوری |
کره | ۴۰ گرم |
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید، سمولینا و شکر را نیز به داخل آن بریزید. کره نرم را به آن اضافه کرده و به خوبی داخل مولد خشک مالش دهید تا به صورت خمیر نسبتا سفتی درآید. خمیر آماده را کف قالب ۲۲ سانتی متری پهن کرده پرس کنید. تمام سطح خمیر را چنگال و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید. قالب را از فر خارج کرده همچنان روشن نگه دارید.
پنیر خامه ای، ماست، تخم مرغ زده شده و شکر را داخل ظرف همزن ریخته خوب مخلوط کنید. پوست لیمو را نیز اضافه کنید. در نهایت کشمش و شکلات چیپسی را داخل مواد ریخته و بعد از مخلوط شدن روی لایه بیسکویتی پهن کرده و به مدت ۳۵ دقیقه در فر بپزید بعد از پخت از فر خارج کرده داخل قالب خنک کنید. سپس مواد رویه را روی چیز کیک پهن کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد. نهایتا چیز کیک آماده را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
طرز تهیه رویه:
شکلات و عسل را به همراه کره در ظرفی ریخته روی حرارت غیر مستقیم (بخارآب) قراردهید تا به آرامی حرارت ببیند. گاه گاهی مواد را هم بزنید تا شکلات و کره ذوب شده و کاملا یکدست شود. رویه برای مصرف آماده است.
نکته:
پخت بیش از حد معمول باعث ایجاد ترک در سطح کیک می شود.