مواد خمیر اولیه :
بیسکویت ۲۵۰ گرم (۲ بسته)
کره (ذوب شده) ۹۰ گرم (یک دوم پیمانه + یک قاشق سوپ خوری)
مواد لایه پنیری:
ماست پر چرب یک و یک چهارم پیمانه (۳۰۰ گرم)
پنیر خامه ای یک و یک سوم پیمانه (۵۰۰ گرم)
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری (۲۵ گرم)
آب یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک دوم پیمانه (۱۰۰ گرم)
وانیل یک دوم قاشق چای خوری
مواد لایه آخر:
ژله انار یک بسته
دانه های انار یک دوم پیمانه
طرز تهیه چیز کیک انار:
ابتدا بیسکویت ها را با کره ذوب شده با میکسر پودر کنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده و کاغذ روغنی انداخته اید پهن کرده و کاملا مخلوط کنید تا سفت شود و بعد به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
ماست را در کاسه ای ریخته کمی بزنید، زرده تخم مرغ ها، وانیل و پنیر خامه ای را با همزن دستی بزنید، ژلاتین را با آب روی بخار آب عمل آورده، سپس شکر را به مواد بالا افزوده و با همزن بزنید تا حرارت مواد کمی بالا برود و بتدریج ژلاتین آب شده را بیافزائید. روی بیسکویت کشیده و صافش کنید مجددا به یخچال انتقال دهید.
در آخر ژله انار را آماده کرده نصف ژله را روی لایه دوم ریخته و مدتی در یخچال بگذارید نیم بند که شد، دانه های انار را روی دسر پهن کرده وقسمت آخر ژله را روی انار ها بریزید و دوباره به یخچال انتقال دهید.
نکته:
۱-بیسکویت ها را کاملا فشار دهید که روزنه ای در بین مواد نباشد.
۲-برای تهیه ژله از ۲ لیوان آب سرد و گرم سرخالی استفاده کنید.