دیابتی ها چای ترش بخورند
چای ترش از نوشیدنی های گرم و سردی محسوب میشود که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد.اگر به دنبال قلبی سالم هستید هرگز مصرف روزانه چایی ترش را فراموش نکنید.میتوان چای ترش را جایگزین مناسب برای چایی سیاه دانست.
چای ترش که به چای قرمز و چای مکه نیز معروف میباشد دارای خواص فراوانی برای بدن است.این چای در مناطق گرمسیر رشد میکند.از کاسبرگ این گیاه به عنوان چای استفاده میشود.استفاده از چای ترش در بیشتر مناطق اسیا و امریکا مرسوم است.مصرف دم کرده چای ترش به وضوح نسبت به چای معمولی بر پرفشاری خون بیماران مبتلا به دیابت نوع دو موثر است.چایی ترش از گیاه رز چینی تهیه میشود که از گلبرگ و دانه های ان میتوان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد. در عهد باستان از چای سرخ به عنوان شاداب کننده و رفع کننده عوارض بیماری های قلبی استفاده میکردند.مصرف این محصول در بسیاری از فرهنگ ها ماننده چین/مکزیک و حتی اروپا وجود دارد و در سودان و مصر به عنوان یک نوشیدنی تشریفاتی و در جشن های رسمی از ان استفاده میکردند.
این چای یکی از نوشیدنی های مناسب برای کسانی است که میخواهند جایگزین منسبی برای چای پیدا کنند.در میان گیاهانی که نام چای را به خود گرفته اند چای قرمز یا چای ترش به علت رنگ طعم و خاصیت ویژه ای که دارند جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده است.شما میتوانید ان را به صورت شربت با کمی عسل استفاده کنید و یا با اب سیب ترکیب کرده و خنک بنوشید.این چای را میتوان به صورت سرد و حتی گرم همراه مقداری قند یا نبات و حتی بدون ان به عنوان نوشیدنی رژیمی مصرف کرد.
دم کرده این گیاه کاهش دهنده فشار خون/خنک کننده بدن/رقیق و تصفیه کننده خون و کنترل کننده کلسترول و هم چنین اختلالات کبدی و صفرایی و همینطور ارامش بخش است و یکی از بهترین منابع غنی از اهن به شمار میرود.افرادی که دارای قند و چربی و فشار خون بالا هستند میتوانند یک تا دو نوبت از چای روزانه خود را به چای قرمز اختصاص دهند و برای هر بار مصرف پنج گرم از گلبرگ های چای قرمز را داخل یک فنجان ریخته و سپس اب جوش بر روی ان بریزید و سرپوشی گذااشته و صاف کرده و میل کنید.